Welkom bij team Nexxtep!

Wij geloven in de kracht van teamwork, innovatie en een gezamenlijk doel. Ons bedrijf is als een dynamisch voetbalveld, waar elke speler van ons team een essentiële rol vervult. Net zoals bij een goed geolied voetbalteam, streven we ernaar om onze linies perfect op elkaar af te stemmen, zodat we samen kunnen scoren en winnen.

Bij team Nexxtep moedigen we individuele spelers aan om te schitteren in hun eigen kracht. We geloven dat we de weg vrijmaken naar resultaatgerichtheid en succes wanneer elke medewerker zijn of haar creativiteit en toewijding kan inzetten. Onze bedrijfscultuur stimuleert niet alleen hard werken, maar ook het verkennen van nieuwe ideeën en innovatieve benaderingen.

Bij team Nexxtep staat de directeur/eigenaar niet boven het team of bovenaan het organogram. Maar hij staat aan de zijlijn te coachen met focus op ondersteuning, begeleiding en aanmoediging, zodat elk teamlid het beste uit zichzelf kan halen en zodat onze gezamenlijke doelen worden bereikt. Wij zijn tevreden als klanten blij met ons zijn en dat onze medewerkers een fijne tijd hebben binnen team Nexxtep.

Ons team Ons team
Missie

Bij Nexxtep Reintegratie & Advies streven we ernaar om mensen te begeleiden en te ondersteunen in hun overgang van werk naar werk. Vanuit verzuim of vanuit loopbaanwensen. Onze missie is geworteld in het geloof dat een positieve levenshouding, samen met het benutten van kansen en het vinden van creatieve oplossingen, de sleutels zijn tot het ontgrendelen van een veelbelovende toekomst. Door middel van doelgerichte begeleiding en advies streven we ernaar om de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze klanten te stimuleren, waardoor ze veerkrachtig en vol vertrouwen hun professionele pad kunnen vervolgen.

Visie

Bij Nexxtep Reintegratie & Advies delen we de visie van een inclusieve samenleving waarin iedereen, ongeacht hun achtergrond of arbeidsvermogen, de mogelijkheid heeft om volledig deel te nemen aan het arbeidsproces. We geloven dat elke uitdaging kansen in zich draagt en dat door het cultiveren van een positieve mindset, we niet alleen individuen helpen om hun professionele doelen te bereiken, maar ook bijdragen aan een positieve verandering in de bredere gemeenschap. Onze toewijding aan aandacht voor de klant staat centraal in alles wat we doen. We streven ernaar om een vertrouwde partner te zijn, waarbij we luisteren naar de unieke behoeften van onze klanten en op maat gemaakte oplossingen bieden die leiden tot duurzame en bevredigende carrières.

Kom gauw kennismaken!

Wat wij doen

’Begin met het
einde in gedachten’

- Stephen Covey

Laat uw gegevens achter

Nexxtep

Bongerd 2d
7642 DA Wierden
0546 24 11 36
info@nexxtep.nl
Plan route