Individuele coaching

In het leven gaat niet alles van een leien dakje. Het zit wel eens tegen. Soms weten mensen precies waarom het even niet meezit. Maar veel vaker zien we mensen uitvallen vanwege spanningsklachten, niet wetende wat nu eigenlijk de oorzaak is. Ze kennen alleen het gevolg. De huisarts plakt er vervolgens het etiket “burn-out” op met het advies niet meer te werken. Nog nooit hebben we het advies gehoord dat de medewerker zich thuis moet ziekmelden en juist naar het werk moet gaan.

De ervaren werkdruk is doorgaans de opgegeven reden. Dit is zelden waar. Tijdens onze coaching geven wij mensen inzicht in eigen persoonlijkheidskenmerken. Als basis voor verandering. Daarna vergelijken wij deze kenmerken met het functieprofiel of werkomgeving. Hierdoor komen we tot de kern van het probleem. Wij helpen vervolgens met het maken van keuzes. Dit kan van alles zijn. Een ontwikkeltraject, een andere werkplek binnen de organisatie of soms ook de keuze om elders werkgeluk te vinden.

Het levert u een tevreden medewerker op. Die is beter op zijn plaats, zal productiever zijn en zo een bijdrage leveren aan de bedrijfsvoering. Een win-winsituatie.

’Begin met het einddoel
in gedachten.’

- Stephen Covey

Laat uw gegevens achter

Nexxtep

Bongerd 2d
7642 DA Wierden
0546 24 11 36
info@nexxtep.nl
Plan route