Wie wij zijn

Mijn naam is Martin de Jong. Samen met mijn vrouw woon ik in Wierden, midden in het Twentse land. Ik sta redelijk nuchter in het leven. Als mensen mij omschrijven, dan hoor ik vaak termen als betrouwbaar, gunfactor, humoristisch en een hoog kennisniveau binnen mijn vakgebied. Ik krijg energie van mensen die denken in oplossingen. Problemen zijn er immers om opgelost te worden. Hobbymatig sta ik in het weekend langs de voetbalvelden in de rol van scout voor de FC Twente-Heracles Academie. Op zoek naar talenten. Zelf sport ik regelmatig. Thuis in een mini-sportzaal, op de tennisbaan of een wandeling door de natuur.

Na mijn diensttijd ben ik begonnen bij het UWV, toentertijd nog het GAK. Hier was ik werkzaam op de afdeling Ziektewet als kwaliteitsmedewerker en claimbeoordelaar. Later als docent Ziektewet en WAO voor de UWV-Academie. Rond 2005 heb ik de overstap gemaakt naar de arbodienstverlening. Veelal in management- en directiefuncties, maar altijd in combinatie met de praktijk.

Ik vind het geweldig om mensen te coachen en een verschil te maken. Of om bedrijven weer een stapje verder te brengen. Ik heb veel interim-klussen mogen doen bij grote organisaties, zoals Unica, Liberein, Zorggroep Manna, Driezorg en Frion. Het feit dat tijdelijke opdrachten regelmatig werden verlengd en ik er soms jarenlang bleef zitten, zegt volgens mij meer dan voldoende.

Om mij heen staat een team van professionals met specialisaties op verschillende vlakken. Zo bieden we interim een HRM-ondersteuning aan, begeleiding voor outplacement of spoor 2-trajecten. Maar ook regelen we diverse interventies op het gebied van lifestyle, gezondheid, PMO, budget coaching en teambuilding. Zelfs voor een verzuimverzekering bent u bij ons aan het juiste adres.


Missie

Bij Nexxtep Reintegratie & Advies streven we ernaar om mensen te begeleiden en te ondersteunen in hun overgang van werk naar werk. Vanuit verzuim of vanuit loopbaanwensen. Onze missie is geworteld in het geloof dat een positieve levenshouding, samen met het benutten van kansen en het vinden van creatieve oplossingen, de sleutels zijn tot het ontgrendelen van een veelbelovende toekomst. Door middel van doelgerichte begeleiding en advies streven we ernaar om de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze klanten te stimuleren, waardoor ze veerkrachtig en vol vertrouwen hun professionele pad kunnen vervolgen.

Visie

Bij Nexxtep Reintegratie & Advies delen we de visie van een inclusieve samenleving waarin iedereen, ongeacht hun achtergrond of arbeidsvermogen, de mogelijkheid heeft om volledig deel te nemen aan het arbeidsproces. We geloven dat elke uitdaging kansen in zich draagt en dat door het cultiveren van een positieve mindset, we niet alleen individuen helpen om hun professionele doelen te bereiken, maar ook bijdragen aan een positieve verandering in de bredere gemeenschap. Onze toewijding aan aandacht voor de klant staat centraal in alles wat we doen. We streven ernaar om een vertrouwde partner te zijn, waarbij we luisteren naar de unieke behoeften van onze klanten en op maat gemaakte oplossingen bieden die leiden tot duurzame en bevredigende carrières.

Kom gauw kennismaken!

Wat wij doen

’Begin met het
einde in gedachten’

- Stephen Covey

Laat uw gegevens achter

Nexxtep

Bongerd 2d
7642 DA Wierden
0546 24 11 36
info@nexxtep.nl
Plan route